+31 (0)497 54 13 65 info@frakoolmb.nl

Over ons

Hoe het begon

In 1969 begon Frakoo lmb B.V. als eenmanszaak van Frans Koolen in de schuur naast zijn huis. Daar verving Frans tractorbanden en repareerde hij tractoren. Steeds meer mensen wisten hem te vinden. Zo veranderde Frakoo van een uit de hand gelopen hobby in de avond-uurtjes tot een volwaardig bedrijf.  

Inmiddels is Frakoo in al die jaren uitgegroeid tot een modern bedrijf met 17 werknemers. De dagelijkse leiding ligt in handen van zoon Ron, die al van kleins af aan de ontwikkeling van het bedrijf van dichtbij meemaakte. 

In al die tijd is ons bedrijf uitgegroeid naar een oplossingsgerichte partner voor allerlei bedrijven. Met ruim 50 jaar ervaring in huis en de modernste landbouwmiddelen stellen wij alles in staat om te zorgen dat jij door kunt blijven werken. Want niet vooruit kunnen, dat is het ergste dat er is. 

Erkend VA-keuringsbedrijf 

De vraag naar veiligheidskeuringen wordt steeds groter. Daarom bieden wij erkende VA-keuringen aan: een periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen, van handtool tot hoogwerker! Denk bijvoorbeeld aan gereedschappen, machines en werktuigen in sectoren zoals landbouw, tuinbouw, transport en industrie.  

Een VA-keuring is gericht op alles dat met de veiligheid van arbeidsmiddelen te maken heeft. Niet alleen zaken zoals remmen, kabels en banden, maar ook minder voor de hand liggende zaken zoals het milieu kijken we na. Nadien ontvang je van ons digitaal een inzichtelijke rapportage. Zo kun je veilig werken en dat ook aantonen tijdens een arbeidsinspectie. 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

8 + 9 =

Telefoonnummer

+31 (0)497 54 13 65

E-mailadres

info@frakoolmb.nl

Adres

Looerheideweg 7, Bergeijk